2010. 11. 15.

36. nap: Az átkok ördögi köre

Brühühü! Nekem mikor lesz végre egy ilyen, vagy legalább ehhez hasonló terepasztalom?! Én is szívesen lejátszanék egy Tiranida inváziót, ha lenne hol, lenne kivel, s lenne mivel...



Mert jelenleg a lakásban hely ilyesmire nincsen túl sok. Ismerőseim, barátaim nem játszanak Warhammert. Mindezeken túl pedig nincs elegendő figurám, hogy méretes seregek összecsapását tudjam levezényelni.
A fogyasztói társadalom átka. A pofánkba tolják az elérhetetlent, ami majd felpaprikáz minket, s a végtelen kényelemről s jólétről megfeledkezve azon törjük magunkat, hogy kielégítsük mesterségesen generált igényeinket. Hiába van minden a hátsónk alá tolva, ez mégsem elég nekünk, többet akarunk. A lehetetlent, az elérhetetlent. Csak sajnos azok minden alkalommal lehetetlennek, elérhetetlennek bizonyulnak. Marad hát a nyálcsorgatás!
A nyálcsorgatás átka pedig az, hogy hirtelenjében kegyetlenül megéheztem. Brühühü! Mikor rak elém valaki végre egy ilyen, vagy legalább ehhez hasonló svédasztalt...?!

4 megjegyzés:

  1. Vacak édességek! :-) Mit szólnál egy emberesebb menühöz?!
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:0606_hanjeongsik_damyang.jpg

    VálaszTörlés
  2. Hmm... az egészségesebb életmód jegyében?:) Az a gyanúm, hogy ezek közül eleddig semmit nem kóstoltam! Némi aggodalommal állnék neki ennek a menüsornak. Láttam ott egy-két érdekes valamit, aminek az eredetét nem biztos, hogy étkezés előtt szeretném megismerni!:)

    VálaszTörlés
  3. Bizony, az egészségesebb életmód jegyében ...!!! :-)

    VálaszTörlés
  4. Reformkonyha ide vagy oda, egy gigantikus oroszkrém tortánál nincsen jobb a nap alatt!

    VálaszTörlés