2011. 02. 23.

136. nap: A semmi

Miről írhat a jó blogger egy teljesen átlagos hétköznap végén, amely során az ég adta világon semmi olyan nem történt vele, amelyről érdemes lenne beszámolni, amivel kapcsolatban lehetőség lenne kicsit dicsekedni, vagy épp ellenkezőleg: a teljes objektivitás jegyében porig alázni magunkat, pusztán a szórakoztatás jegyében? Elárulom, leginkább semmiről.
Nos, én tartom magam ehhez a megközelítéshez. Jó éjszakát mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok...
    A semmiről is képes voltál 6 sort írni, nem semmi teljesítmény:)
    Pedig, ha semmit nem írsz,az ugyanúgy semmi, szóval megspóroltál volna egy csomó energiát és felesleges mozdulatot:)
    Na ez a hozzászólás sem szól semmiről...:))))

    VálaszTörlés
  2. Igen, de ha semmit nem írok, bedől minden, amiért a blog létrejött. Ergo írnom kellett valamiről, még akkor is ha a bejegyzés tartalma, ebben az egy, specifikus esetben a nagy, büdös "semmi" volt.
    Szerintem mindenben megfeleltem annak, amit a téma komolysága megkövetelt!:)

    VálaszTörlés
  3. A bloggert azért becsülöm, mert nincs közléskényszere. Ha nem történik semmi, akkor nem ír. Az újságíró akkor cikket hoz, tudósít, amikor nincs miről, mert közléskényszere van, ki kell tölteni a lapot, műsoridőt, napi x új hírt. Azokat sajnálom, akiknek a blogolnak ugyan, de a nagy látogatottság miatt átesnek a ló közléskényszeres oldalára, mert rettegnek, hogy ha naponta nem írnak legalább egy bejegyzést, akkor elveszítik az olvasókat. (És akkor még nem beszéltem a blognak álcázott magazinokat.)

    Ezt csak úgy leírtam, mert már rég le szerettem volna. Erre a vállalkozásra nem igaz, mert ez a blog egy feladat, egy vállalkozás, mint egy hegy megmászása, a Föld körbehajózása. Gyerünk tovább! :)

    VálaszTörlés
  4. Igazad van! Tényleg rossz, ha a látogatottság miatt kényszerül az ember blogolni, és az sem kellemes, amikor melóból kötelező jelleggel kell létrehozni X mennyiségű cikket.
    Már ezerszer megbántam, hogy belekezdtem ebbe a vállalkozásba! De ha már eddig eljutottam, kár lenne harmadúton befejezni. Ráadásul mondanivaló, téma, írnivaló lenne, de nem szeretném, hogy nagyon egy tematikára épüljön föl az egész. És a legnagyobb nehézséget ezek a köztes anyagok jelentik. Ha figurás blogot szeretnék, akkor írhatnék csak arról. Ha játékosat, akkor meg arról. De ez így ilyen vegyes vágott lett, aminek nincs még tematikája vagy mondanivalója sem. Kiderül, meddig bírom!:)

    VálaszTörlés