2011. 08. 30.

324. nap: Sietősen

Valamiért a Blogger ma furcsán viselkedik nálam. Lagos, lassú, és gondja van a képek megjelenítésével is. Meglehet, a hiba az én gépemen van. Mindenesetre, biztos, ami biztos alapon megírom ezt, hogy ne ismétlődjön meg a legutóbbi hajtépéses, idegesítő eset, amikor a teljes Blogspot elszállt a semmibe.
A sietség miatt azonban ne essen kétségbe senki - ma egyébként sem tudtam volna bármiféle értelmesről beszámolni. Fáradtságos, hajtós nap volt ez is, mint hetek óta szinte mindegyik, de végre ott lebeg előttem a végső határidő: csütörtök! Ha addig megúszom, és nem pusztulok el végkimerülésben, akkor ismét visszatérhetek a jól megszokott, békés, nyugalmas és unalmas életemhez. Addig már csak két nap... Bírni kell!

2 megjegyzés:

  1. Amit időnként minden Blogger használónak illik megtennie:
    - Blogger irányítópult
    - Beállítások
    - Blog exportálása
    - Blog letöltése
    Ez lement mindent, amit írtál XML formátumba. Ha véletlenül elveszne a blog, akkor ebből vissza lehet állítani. (Tudom, az Élet Császára inkább aszt szeretné, ha elveszne. :)

    A képek nem lesznek benne. A képeket a Blogger (Google termék) a Picasa (szintén Google termék) képtárhelyre tölti fel. Látogasd meg a picasaweb.google.com oldalt (ugyanazzal a felhasználónévvel, amit a bloggerhez használsz), és láss csodát.

    Szóval lehet, hogy a Picasa volt tegnap lassú, nem a Blogger.

    VálaszTörlés
  2. Huhú! Sikerült! Nem állítom, hogy elsőre, de azért lementettem a cuccot.
    Bár belegondolva pont ennél a blognál csak úgy van értelme az egésznek, ha ezt minden egyes bejegyzés után megteszem. Hiszen ha egyetlen nap is elveszne, lőttek az egésznek. Ahogy mondtad, nem lenne ugyan nagy veszteség, sőt, komoly előnyei is lennének egy ilyen jellegű balesetnek, de mégis szép dolog ez így. Köszi a tippet!

    VálaszTörlés