2011. 07. 01.

264. nap: Elder Sign - előzeteske

Új kártyajáték van készülőben a Fantasy Flight Games háza táján, Elder Sign néven. A cím alapján sokak számára bizonyára sejthető, de a kétkedők kedvéért megerősítem a tényt: egy Call of Cthulhu alapokon nyugvó finomsággal van dolgunk. Előzetest és információkat emitt tessék keresni róla:
FFG
Igazán nem szeretnék kukacoskodni, de csöndben és óvatosan azért rákérdeznék arra, vajon mi a helyzet a Blood Bowl csapatmenedzselős kártyával? Hónapokkal ezelőtt meg kellett volna már jelennie, de ehelyett néma csönd honol körülötte. Mindegy, előbb vagy utóbb csak jön valami hír arról is, ha másról nem, a projekt leállításáról vagy jegeléséről egészen biztosan.
De ne legyünk igazságtalanok az Elder Sign-nal sem! Egy olyan, kockadobásokon és kártyákon alapuló játékot ígérnek a fejlesztők, amit szerencsére egyedül is lehet majd játszani (legfeljebb nyolcan), és elméletileg az Arkham Horror egyfajta felgyorsított, pörgősebb megfelelőjeként funkcionál majd. Az információkban egyelőre nem nagyon lehet dúskálni, de ezen nincs mit csodálkozni, hisz a megjelenéssel még jócskán várnunk kell. Már ha nem jut ez is a Vérfoci sorsára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése