2013. 03. 16.

Sim City frissítés

Komolyan?! Most tényleg komolyan?! Ezt az ótvaros blablát meri az EA a játékosok képébe vágni a Sim City-vel kapcsolatban felmerült aggályok és kritikák után? 
Miért néznek ezek mindenkit hülyének? Miért gondolják, hogy 10 év körül mozog a játék felhasználóinak átlagéletkora? A sorozat rajongóinak nagy része igenis ismeri a korábbi részeket, azaz elég idős már ahhoz, hogy felismerje, amikor épp átverik őt a palánkon. A pofátlan hazugságaik után pedig még mindig van képük "vízióról" és elégedett játékosok ezreiről zagyválni. 
Döbbenetes! Tényleg döbbenetes! Az utóbbi pár év folyamatainak egyik kicsúcsosodása zajlik a szemünk előtt. És akik ezek után a védelmükbe merészelik venni a kiadót, azok ássák el magukat jó mélyre szégyenükben! 
Mégis, mi történ a játékosokkal? Hol vannak már azok az idők, amikor még lehetett hinni a másiknak, amikor egymást figyelmeztettük és óva intettük az ilyen, játéknak nevezett szörnyszülöttektől és üzleti praktikáktól? Miért kell az embernek a számos elvakult fanboy ellen hadakozni ahelyett, hogy magával a bajok forrásával nézne szembe? Miért képtelenek beismerni egyesek, hogy őket is átvágták, ők is áldozatok ahelyett, hogy keserves erőlködések közepette igyekeznek magyarázatokat találni arra, miért nincs igazuk a kritikák megfogalmazóinak?
Tényleg csak az tudom mondani, hogy ideje mindenkinek felnőnie, és szembenéznie azzal, ha átvágták. Azt pedig végképp felejtse el mindenki, hogy előretolt helyőrségként, önfeláldozóan védvonalat képezzen olyan cégek köré, amelyek aztán őt is kihasználják, lefejik egy jó adag pénzre, és ráadásnak még jól ki is röhögik, amiért helyettük elvégzi a piszkos munkát. Ez egy ostoba és mindenek előtt rendkívül káros tevékenység, ami sokkal többet árt az egész iparágnak, semmint azt a többség felfogná.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése