2013. 04. 05.

Újabb adag napi valóság

Úgy fest, beigazolódni látszanak azok a pletykák, amelyek az új XBox megjelenését övezik. Nevezetesen, hogy a konzol használatához folyamatosan kapcsolódnunk kell az internetre, hogy ennek a havidíja 5 dollár lesz, és mindezeken túl állandóan reklámokkal fognak baszogatni minket. 
A Microsoft Studios kreatív igazgatója, Adam Orth mindezt még meg is spékelte néhány ízes Twitter bejegyzéssel, amelyek igen csúnyán kicsapták a biztosítékot játékos berkekben. Mivel a pöcsfej azóta észbe kapott, és letiltotta a nyilvános hozzáférést az ostoba böffentéseihez, így sajnos nincs többé lehetőség bemutatni ezeket a nagyközönségnek.
Ó, várjunk csak! De hisz ez az internet! És ez sajnos azt jelenti, hogy semmit nem lehet titokban tartani. Ezért hát álljon itt egy gyönyörű válogatás ennek a jóravaló Adam gyereknek a legmókásabb megnyilatkozásaiból.
Ezek tényleg ennyire hülyék, és nem tanultak az utóbbi évek nagy buktáiból? Az állandó netkapcsolat zsákutca, nem működik, a felhasználók pedig gyűlölik, mint a fenét. De mit számít ez, akkor is lenyomjuk a torkukon, és még fizethetnek is érte havidíjat. És mégis milyen ostoba balfék képes nyilvánosan olyan válaszokat posztolni, hogy ki az a hülye, aki olyan környéken lakik, ahol nincs szélessávú net, meg néha elmegy az áram, akkor inkább porszívót sem veszek
Nos, ezek után nyugodtan kijelenthetjük, hogy a következő Playstation-XBox párharcot az előbbi nyerte. Fél-egy évvel azelőtt, hogy a gépek egyáltalán piacra kerültek volna! Szép munka volt, Microsoft, szép munka.
  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése