2015. 09. 12.

Pedómacikát csípett fülön a #GamerGate!

Az évek során az SJW csürhe megszokta, hogy hazugságokkal, online nyomásgyakorlással, megszégyenítéssel, karriergyilkossággal, politikailag korrekt ostobaságok kényszeres erőltetésével szinte bármit elérhet, amit csak akar. Mindennemű lelkiismeret-furdalás nélkül kamuztak, kiforgatták az igazságot, megjátszott felháborodással hivatkoztak a sértett érzéseikre, mindezt pedig a "nagyobb jó" nevében tették. A "nagyobb jó" alatt természetesen a saját érdekeiket kell érteni.
Évekig ment ez. Hosszú időn keresztül rengetegen estek igazságtalanul, ártatlanul áldozatává ennek a beteges hordának. És jóformán senki nem mert egyetlen szót sem szólni ellenük, mert tartottak attól, hogy az SJW professzionális áldozatok azonnal különféle -izmusokat vágnak a fejükhöz, miközben magukat állítják be ártatlannak és elnyomottnak.

Ez ment egészen egy évvel ezelőttig. Aztán jött a #GamerGate, az élet pedig hirtelen egyre nehezebbé vált az SJW bohócoknak. Az online megszégyenítés immár nem működött. A hazugságaikat a kutakodások során egytől egyig leleplezték és feltárták a világ előtt. Az izmus vádak nem működtek, mert senkit nem érdekeltek többé. A politikailag korrekt nonszenszet a tények és az igazság pillanatok alatt helyre tette. Az SJW banda lebőgött a világ előtt. Nevetség tárgyává váltak.
Ezek után pedig nem csoda, hogy az anti oldal mélységes gyűlölettel és megvetéssel tekint ránk - elvégre mi fosztottuk meg őket a fegyverüktől, amivel sakkban tarthattak bárkit. De a dolog szerencsére ezzel nem ért véget. Mert hamar kiderült, hogy a magukat ártatlan és elnyomott áldozatokként prezentáló nagyszájú SJW idióták közül sokan bizony elvetemült, veszedelmes rohadékok. Zaklatók, csalók, szélhámosok - vagy ennél is rosszabbak. És az igazság egy különös fordulatának köszönhetően az utóbbi év során az általuk elindított folyamat megfordult, azaz immár nem ők azok, akik ártatlanokat támadnak és szégyenítenek meg, hanem ők kerülnek rivaldafénybe. Ráadásul az SJW módszerekkel ellentétben hazudni sem kell róluk ahhoz, hogy a kívülállók is lássák, kivel van dolguk.
A legújabb SJW díszpinty, akiről kiderült az igazság, Sarah Nyberg. A mi kis Sarah barátunk, aki egy éven át szemérmetlenül hazudozott a GamerGate támogatóiról, ugyanis a saját bevallása szerint egy mocskos, rohadt pedofil. Itt olvasható Milo Yiannopoulos cikke a kis tubarózsáról.

Egy pedó fülön csípése pedig jó dolog, gondolhatná a jóérzésű ember. Elvégre ez a nyomorék a saját 8 éves unokahúgáról készített fotókat. De a részletekről mindenki informálódhat a fenti cikkben. És azt hihetnénk, hogy a hír hallatán az anti oldal is megfelelően kezeli a helyzetet, elhatárolódnak ettől a pedómacitól, és a helyes dolgot cselekszik. 
Ám természetesen nem ez történt. És ha valakinek kétségei lennének azzal kapcsolatban, hogy az SJW horda nem más, mint egy beteges, belterjes szekta, csak vessen egy pillantást a hír hallatán szárnyra kapott antik reakciójára.
Bizony, mindenki jól láthatja. Ezek a férgek inkább védenek egy pedót, pusztán azért, mert az ő szélsőséges politikai nézeteiket vallja, minthogy azt mondanák, amit bárki más, jóérzésű ember mondana. És amint látható, sok ismerős név bukkan fel a listán. Jól jegyezzük meg őket, egytől egyig. A nyilvánvaló tények ellenére ezek a mocskok védik a saját elvtárukat. Ezek teszik ki az anti-GamerGate oldal prominens tagjait. Ezek próbálnak erkölcsi és morális kérdésekről kioktatni másokat. Ők az állítólagos "social justice" lelkes hívei. Ők próbálják a saját képükre formálni a világot. Ezek támogatnak egy pedofilt, ha az történetesen a ő oldalukon áll. Gratulálok,rohadékok!
Mint mondtam, a dolgok az utóbbi egy évben sokat változtak. Az SJW idióták most pontosan ugyanazt kapják vissza, amit ők előszeretettel gyakoroltak másokon. A nyilvánosság elé kerülnek, és ott megmérettetnek. Épp csak az a különbség, hogy nekünk nem kell hazudnunk és félrevezetnünk senkit a népharaghoz. A tények ugyanis önmagukban is elég ijesztő képet festenek róluk!

FRISSÍTÉS: ezen a linken találunk még néhányat azon szarháziak közül, akik támogatják a pedofíliát és pedofil pajtásukat.

FRISSÍTÉS 2: A cikk szerzője sem hagyta annyiban a dolgot, és bemutatta az olvasóknak azokat a beteg szektás idiótákat, akik a tények ellenére még most is támogatják a macinkat. Íme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése