2011. 05. 03.

205. nap: A közeljövő

A tavaszt szerencsére ugyan még nem érezhetjük az ajtónkon kopogtatni, viszont örömmel jelenthetem, hogy szépen, ráérősen beindulnak a nagy kiadók lassan őrlő fogaskerekei, ami friss, ropogós játékmegjelenéseket jelent. Nézzük is gyorsan végig, mi érdemel reflektorfényt az elkövetkező hetek során!
Elsőként rögtön a szerepjátékok mezőnyét erősítve itt van a The Witcher 2 - Assassins of Kings, ami május 17-én fog debütálni, és ami a sajnálatosan kudarcot valló Dragon Age 2 után az esztendő egyik nagy reménysége.
Aztán, ne feledkezzünk el  a Rockstar következő nagyágyújáról, az L.A. Noire című nyomozós/lövöldözős/film noir hangulatú próbálkozásáról sem. A megjelenési dátum ugyanaz, csakúgy, mint az a megkülönböztetett, kitüntető szeretet, amivel e játékot már egy ideje figyelemmel kísérem.
És végül, de nem utoljára, potom 13 esztendőnyi fejlesztés, várakozás, porhintés, halasztás után végre elérkezett az a pillanat, amire, valljuk meg, kevesen számítottak a játékostársadalom berkeiben - a Duke Nukem Forever június 10-én robban be az életünkbe és nagy valószínűség szerint az eladási statisztikák élére. Ennyi viszontagság után az ember félve meri csak leírni e szavakat, de valami azt mondatja velem, hogy a kétkedés korszaka elmúlt, és ezzel együtt eljött a gyakás ideje!
Ez utóbbi játéknak, mivel kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban, belinkelem az előzetesét is, csak úgy, hogy jó legyen. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése