2011. 03. 31.

172. nap: Csicsa

Végigjárva a kedvenc, általam olvasott blogokat, mindenütt szép, csili-vili, esztétikus, látványos felületek és hangulatos beállítások fogadnak. Egyedül az én szerencsétlen, ártatlan virtuális játszóterem volt olyannyira hányadék, hogy egy ponton túl muszáj volt egy kicsit csinosítanom rajta. Elismerem, nem teljesen olyan lett, mint amilyet szerettem volna, de legalább sikerült megfejtenem azt, hogy miképp lehet kicsit jobban személyre szabni a beállításaimat. 
Persze, magamat ismerve simán előfordulhat, hogy holnap visszaállok az eredeti, rém primitív sablonhoz. Viszont így elmondhatom magamról, hogy tettem egy próbát az esztétikai jellemzők terén is, ha már a belbecs finoman szólva is aggályos. Meg ugyebár lehet onnan is nézni a dolgot, hogy az előzőnél minden csak jobb lehet. Mindegy, most ez van, lehet szeretni, vagy nem szeretni, viszont az tagadhatatlan, hogy a mostani földgömb jócskán eltér a korábbi hupikék izétől. 
Ha valaki nagyon unatkozik, vagy nagyon bántja a szemét a változás, nyugodtan dobhat egy dörgedelmes hangvételű, alázó megjegyzést. Remekül bírom a kritikát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése