2011. 09. 02.

327. nap: Dupla dinamit

Kiderült: az utóbbi néhány nap során elszállt a két legeslegeslegkedvencebb fórumom. Ráadásul, attól tartok, nem egyszerű karbantartásról vagy túlterheltségről van itt kérem szó, hanem végleges leállásról. Micsoda csapás! Pedig ha volt valami, amit érdemes volt követnem nap nap után, az pont ez a két oldal. Persze, nem állítom, hogy egyedüliek voltak az internet széles óceánján, így pótolhatatlannak sem lehet nevezni egyiket sem, de attól még nem lettem túlzottan boldog a szanálásuktól.  
A tény, hogy tartalmi hasonlóságuk mellett a megszűnésük is egy időre esett, gyanakvásra ad okot. Valamiféle átfedés volt ugyan a tulajdonosaik között, de a kapcsolat nem volt közvetlen és nem is volt nyilvánvaló. Hogy mi történt pontosan, arról csak találgatásokat lehet hallani, konkrétumok nélkül, és lassan biztos vagyok abban, hogy soha nem is derül fény a megoldásra. 
Azért nagy veszteség nem ért, legalább is ennél történtek már rosszabb dolgok is velem. De attól még bosszantó az ügy. Végtelen lustaságomban örültem, hogy két helyen megtalálhattam mindent, amikért különben órákat kellett volna kutakodnom a világhálón. Hiába, a jóhoz piszok könnyű hozzászokni, és nehéz elengedni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése