2011. 09. 29.

354. nap: Amire még érdemes várni

Mivel túl vagyunk az idei esztendő jelentős hányadán, helyénvalónak tűnik készíteni egy rövid áttekintés a hátralévő hónapok során várható izgalmasabb játékmegjelenésekről.
Október erőskének tűnik minden létező fronton. Konzolra már az első héten befut a Rage, amit majd a hó végén megjelenő Batman: Arkham City követ. Ha a társasokat nézzük, érkezik a Blood Bowl - Team Manager, ami remélhetőleg legalább olyan ütősnek bizonyul, mint a tegnap bemutatott Elder Sign.
Ha átugrunk novemberre, máris a képünkbe csattan az Elder Scrolls sorozat ötödik fejezete, a Skyrim. Megjelenése a hangzatos 11. 11. 11. dátumra van belőve (milyen szerencse, hogy a következő év után hosszú időre megszabadulunk ezektől a hülye, hatáskeltő dátumoktól!), ami azért még messze van, de a rajongók majd kibírják valahogy.
Decemberben pedig érkezik a trónkövetelő, az MMO-k új, korszakos jelentőségű csodafegyvere, az Old Republic. 
Lényegében, azt hiszem, ennyi volna hátra 2011-ből, már ami a szórakoztató produktumokat illeti. Ha kihagytam volna valamit, nos, annyi baj legyen! Azt majd betudom kellemes meglepetésnek.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése