2011. 09. 26.

351. nap: Fontos dátum

A várakozásnak vége - bejelentették talán minden idők legjobban várt MMO-ja, az Old Republic megjelenési dátumát. Ezek szerint karácsony előtt pár nappal kezdhetjük el kalandozásainkat a Régi Köztársaság korát feldolgozó alkotásban. Egészen pontosan Észak-Amerikában december 20-án, Európában pedig két nappal később, azaz 22-én indul az előfizetéses masszív multiplélyer onlályn rólplélying gém, én pedig csak abban reménykedhetek, hogy addigra sikerül beszereznem egy olyan masinát, amin futni fog a progi. 
A havidíj nem tartogat túl sok meglepetést. Egy hónap 15 Dollár, 3 hónapos előfizetés esetén ez az összeg 14-re csökken, fél év bevállalása esetén pedig tovább zsugorodik 13 zöldhasúra (per hó, természetesen). Valószínű kapható lesz hozzá a jól ismert feltöltőkártyás cucc is, aminek az az előnye, hogy nem kell bajlódnunk a hitelkártyánkkal, az adatainkkal és egyebekkel. 
Már előre sajnálom a gyerekeket, akiket a karácsonyi szünet alatt a szülők állandóan különböző rokon- és ismerőslátogatásokra cipelnének magukkal, de a kölyköknek persze eszük ágában sem lesz hátrahagyni a gépüket. Bejgli ide, töltött káposzta oda, húsleves amoda, számos, családon belüli vitát fog még szülni ez a megjelenési időpont. Ilyenkor áldom a szerencsémet, hogy a kutya nem törődik azzal, hol leszek és mit csinálok az ünnepek alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése