2011. 05. 08.

210. nap: Dwarven Forge

Ha valakinek tereptárgyakra lenne szüksége a figuráihoz, ne keressen tovább, hisz tálcán kínálom a megoldást! Rendkívüli kidolgozottság, aprólékos festés és végtelen variálhatóság jellemzi a Dwarven Forge nevű vállalat termékeit. Találhatunk köztük fantasy és sci-fi kellékeket, barlangokat, űrbázisokat, romokat, börtönöket, labirintusokat, valamint egy nagyszerű kocsma teljes belterét is. D&D, Mordheim, Star Wars Miniatures és még kismillió egyéb játék veheti jó hasznát e gyönyörűségeknek. A moduláris elemeknek hála kedvünk és fantáziánk szerint építhetjük fel a játékteret, újabb  újabb csúnya meglepetésekkel árasztva el a gyanútlan kalandozókat.
Egyetlen szépséghiba, hogy piszkosul drága náluk minden. És ahhoz, hogy valóban komoly variációs lehetőségek álljanak a rendelkezésünkre, nem árt egyből nagyobb mennyiséget rendelni tőlük - mindenből. Ám ha félredobjuk a piszkos, földhöz ragadt anyagiakat, minden adott néhány kivételesen élvezetes játéküléshez!
Egyébként megvan ennek a bája. Annak, ahogyan az ember nyálat csorgatva bámulja a képeket, miközben teljesen megfeledkezik arról, hogy valószínűleg az életben nem lesz alkalma arra, hogy kihasználja a tereptárgyakban rejlő lehetőségeket. Mert ahhoz, hogy valóban az ár/érték arányt kedvező állásba hozzuk, nem elég néhány hetente összeülni a haverokkal pár órára, és összecsapni egy partit. Ide már összeszokott, kitartó, megbízható csapatokra van szükség, akik hetente legalább egyszer képesek áldozni a becses idejükből egy napot arra, hogy kedvenc hobbijuknak adózzanak. 
Vagy, teszem azt, netalán, esetleg néhány bolt is dönthetne úgy, hogy beszerez egy nagyobb mennyiséget, felállít pár terepasztalt, és ezzel próbálja becsábítani magához a vevőket. Igény és érdeklődés biztosan lenne rá. Onnantól pedig minden más csupán marketing kérdése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése