2011. 05. 31.

233. nap: Ha valaki pénzt akar keresni...

Nincs ebben semmi újszerű. Ha valaki csinál egy honlapot, blogot, fórumot, ami napi szinten több ezres látogatottságot képes produkálni, a reklámozók előbb vagy utóbb rátalálnak, és az illetőnek máris megvan a bevételi forrása. Ehhez, persze, nem árt egy olyan ötlet vagy téma, amivel ezt meg lehet valósítani, mert példának okáért egy, az enyémhez hasonló oldalacska soha az életben nem lenne képes anyagi hasznot termelni. Nem is ez a célom vele. Ám akinek mégis vannak ilyen jellegű ambíciói, azok kapnak most tőlem egy tanácsot, méghozzá teljesen ingyen!
A napokban kezdte el promózni az RTL Klub a Való Világ legújabb szériáját. A jelentkezés megkezdődött, amit természetszerűleg hamarosan követ majd a válogatás maga. Ez nyilván egy több hetes, hónapos procedúra, de ha majd elkezdenek szállingózni a hírek, ha lesznek kézzelfogható információk, nem kell mást tenni, mint indítani egy oldalt, ami kizárólag a műsorral fog foglalkozni, napi, rendszeres frissítéssel és kellőképpen elfogult nézőponttal. Garantálható, hogy özönleni fognak az olvasók!
Nem találtam fel a spanyol viaszt, hiszen a valóságshow előző szériája idején is számos honlap jött létre ilyen célkitűzéssel és profillal, ám az igazán nagyokat leszámítva egytől egyig elbuktak, köszönhetően a szerkesztők akaratgyengeségének és a kitartás legalapvetőbb hiányának. Borítékolható volt, hogy ez történik majd. Ám az eddigi 233 nap alatt megtanultam, hogy egyáltalán nem olyan nehéz állandó jelleggel egy témára fókuszálva bejegyzéseket és frissítéseket készíteni, azaz a dolog megvalósítható. Nyafizni pedig nem érdemes, hogy így gagyi, meg úgy ócska az a műsor, mert nem azon van a hangsúly, hanem kizárólag a látogatottságon. Sőt, továbbmegyek, ha majd a VV ötödik szériája véget ér, jöhet az X-Faktor, Csillag Születik, és még fene tudja, milyen reality folyamatos nyomon követése! 
Nem egy nagy ötlet, elismerem, de ennek ellenére mégsem kísérleteznek sokan a megvalósítással. Pedig a lehetőség mindenki számára adott. Ha jobban belegondolok, akár én is megcsinálhatnám! Miért is ne?! Úgyhogy mindenki szépen felejtse el az imént olvasottakat, mert csupa blődséget tartalmazott minden szava. Rám pedig vár a dicsőség és a meggazdagodás!    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése