2011. 02. 24.

137. nap: Ez is várós ám!

Új trailer látott napvilágot az év végén megjelenő új Elder Scrolls epizódhoz, a Skyrim-hez. A régi, elavult, rettentő csúnyácska engine a múlté, aminek köszönhetően a játékos immár egy csodaszép, élő-lélegző, teljesen szabadon bejárható fantasy világ közepén találja magát. Hozzáteszem, a szabadsággal nem volt gond az előző részekben sem, épp csak ennek az volt az ára, hogy minden kockább, unalmasabb, randább volt a kelleténél. De az alábbi linken megtekinthető előzetest elnézve a Bethesda igen komoly változtatásokat vezetett be, aminek meg is lett az eredménye. 
Személyes véleményem az, hogy egy ehhez hasonló sandbox játék egy jól kidolgozott világban már a megjelenése előtt biztos sikerre számíthat, és nem csupán a tizenéves vérpistikék, hanem a komolyabb szerepjátékok hívei körében is. Márpedig az Elder Scrolls sorozat mindig képes volt megfelelni az igényeknek (jó, a grafikát leszámítva), ezért reménykedem abban, hogy most sem kell csalódni. 
A tavalyi év királya ebben a kategóriában egyértelműen a Red Dead Redemption volt. Idén viszont, a vadnyugat végigdúlása és felperzselése után eljött az idő, hogy szembenézzünk a sárkányok mindent elhamvasztó tüzével. A megjelenés: 11.11.11.!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése