2010. 10. 18.

8. nap: Pörszonál diszklémer, termz of lyúz

Egyes olvasóimnak mostanára egészen biztosan szemet szúrt, hogy a bejegyzések szövegében kerülöm bizonyos szavak leírását. Ezek általában olyan, kopirályt és TéeM által védett termékek, portálok, szolgáltatások, márkák, frencsályzok és helyszínek, amelyeket mindenki ismer, és... vagy szeret, vagy nem. A dolognak nem is ez a lényege.
Mindössze arról van szó, hogy igyekszem elkerülni a különféle G-vel, Y-nal kezdődő keresőprogramok árgus radarszemeit, nehogy véletlenül egy gyanútlan internetező netalán ide tévedjen. Ezért nem adok meg címszavakat, ezért nem használok népszerű "látogatómágnes" eszközöket. Persze nincs azzal semmi baj, ha valaki olvassa az egy éven át tartó bolyongásaimat, de itt valahogy mégis jobban kedvelem blogom csöndes magányát, ha értitek mire gondolok.
Arról azért mindenkit biztosíthatok, hogy ezen diszgályszok számát is igyekszem lecsökkenteni az elviselhető minimum környékére. Viszont a terveim között szerepel, hogy időnként könyveket, filmeket, játékokat fogok elemezni, amelyeknél nem megoldható a fentebb fölvázolt paragrafus. Ezekben az esetekben természetesen a pörszonál diszklémer inkább irányelvként, sem mint törvényként funkcionál majd!
Előre is mindenkitől elnézést kérek ezekért az inkonvínienszekért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése