2010. 12. 02.

53. nap: Karácsonyra

Azoknak, akiknek minden évben gondot jelent, mit is ajándékozzanak barátaiknak, ismerőseiknek, rokonaiknak karácsonyra! Azoknak, akik egy igazán különleges, belsőséges, ötletes meglepetést szeretnének átnyújtani! Azoknak, akik olyan bizarr humorérzékkel rendelkeznek, hogy nem restek bevállalni egy ennyire speciális figyelmességet sem! 
Megérkeztek mindannyiunk kedvencei: a politikus- és celebfigurák! Aggodalomra semmi ok, van itt kérem Viktor és Ferenc, és még néhány egyéb nyalánkság is. Aki erre vágyik, mostantól  például Kiszel Tündét is birtokba veheti, vagy a tévé tetejére rakhatja Fábry Sándort, hogy a humorista akkor is része legyen életének, amikor az éppen nincs személyesen a képernyőn! 
Erre tessék:

Mindig mondják, hogy ötletes nép ez a magyar, de ez azért szíven ütött egy kicsit! Ehhez már tényleg gyomor kell, meg gusztus, meg miegymás! De abban is biztos vagyok, hogy nem teljesen reménytelen vállalkozás ez. Akár szeretet, akár gyűlölet a mozgatórugó, vagy csupán egy egyszerű poén, igény biztosan lesz a babákra.
És ki tudja? Ha bejön a biznisz, jövőre talán Pákó, Győzike és Benkő babákat is odatehetünk a fa alá. Végre!

3 megjegyzés:

  1. Ezeket már én is nézegettem, de így elsőre elég gagyinak tűnnek.
    Azért Amerikában ennek már egy ideje nagy kultusza van, hogy politikusokat adnak ki ilyen formában. Szóval ez sem magyar ötlet,csak szimplán lenyúlás...

    VálaszTörlés
  2. Höhö... Annak idején a már adtak ki politikusos römi kártyát. Egész jó Orbán, Torgyán, Ibolya stb karikatúrák voltak a lapokon és nem is volt ilyen drága.

    VálaszTörlés
  3. De... de... de... Kiszel Tünde?! WTF? Mert azért egy politikus még elmegy. Ugyebár vagy mert szeretjük, vagy mert föltehetjük rá a budipapír gurigáját...

    És igen, bohóckodós ajándéknak meg tényleg drágák, mert azért komoly szándékkal nincs olyan ember, aki Tüncikét adjon ajándékba... Áh, mindegy is... csak már egyre több helyen látom, hogy hirdetik ezeket, gondoltam egy posztot megér...:)

    VálaszTörlés