2010. 11. 22.

43. nap: WTF?!

Egyszerűen nem hiszem el, hogy a médiában - első felbukkanása után hónapokkal még mindig - hír lehet az, hogy létezik egy olyan magyar honlap, ahová "csalódott, bosszúszomjas, elégtételre vágyó fiatalok" feltöltik exbarátnőik pikáns, meztelen fotóit!
Sokan kitárgyalták már a témát, ezért ezzel nem is kívánok érdemben foglalkozni. A történetben szereplő mindhárom fél, az éppen aktuális "modell", a feltöltő, és az oldal is megérdemlik egymást. Ráadásul egyáltalán nem eredeti, vagy újszerű dologról van itt kérem szó, hiszen rengeteg külföldi honlap létezik hasonló tartalommal. Nincs új a Nap alatt. Vagy erre talán már elfelejtettek a T. illetékesek rákeresni?
Nekem egyedül azzal van problémám, hogy a hétvégén megint ezt cibálták elő valamelyik csatornán, mint meghökkentő, csámcsogásra alkalmasnak ítéltetett témát. Na ne röhögtessenek! Öreg vagyok én az ilyen együgyű mókákhoz!
Emberek! Tévében, rádióban, pletykalapoknál dolgozó szenzációhajhászok! Körülnéztetek mostanában a világban?! Láttátok, milyen oldalak milyen tartalmakkal léteznek már hosszú-hosszú évek óta?! Felfogjátok, mennyire le vagytok maradva akkor, amikor egy ilyen portálból hírt próbáltok gyártani?! Hogy mennyire elment mellettetek a világ?!
Mi lesz a következő nagy durranás, amivel tarolni szeretnétek? Hogy a húsvéti nyuszi nem is létezik? Ugyan már, könyörgöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése